Piškotki

Ugodna vrata – obvestilo o piškotkih

Spletna stran ugodnavrata.eu uporablja piškotke z namenom, da vam zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo uporabe naše spletne strani.

Kaj so spletni piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Zakaj jih uporabljamo?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen način za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Ime piškotkaNamenTrajanje piškotkaIzdajatelj
_gaSpremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani2 letiGoogle Analytics
_gat_gtag_UA_78141450_1Spremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani10 minGoogle Analytics
_gidSpremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani1 danGoogle Analytics
cookie_notice_acceptedPotrdilo o sprejemu piškotkov na naši spletni strani1 letougodnavrata.eu

Onemogočanje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah: