Polietilen trakovi za panelno ograjo

Zagotovljena diskretnost in zasebnost za dvorišča, terase in balkone

Naši produkti so primerni za:

Panelne

sisteme

Mrežne

ograje

Balkonske

ograje

Prednosti uporabe naših trakov:

polietilen-specifikacije_1

Širina trakov:

Na celotni površini ima okrasni vzorec v obliki romba.

Mere traku so: 20,4 m x 190 mm (D x V)

1 rola = 4 m2

Teža: 630 g/m2 (debelina ~1,1 mm)

Teža role: 2,48 kg

Ena rola zadostuje za zapolnitev 8 horizontalnih polj v standardnem panelu dolžine 250 cm.

Zakaj so naši trakovi boljši?

  • Izdelani so iz polietilena
  • Izjemna vzdržljivost – Polietilen je znan po svoji izjemni trdnosti, kar pomeni, da bo vaš izdelek zgrajen iz tega materiala dolgotrajen in odporen na obremenitve.

  • Vsestranska uporaba – Ta prilagodljiv material se uporablja za številne aplikacije, od embalaže in cevi do igrač.

  • Odpornost na kemikalije – Polietilen je zelo odporen na kemikalije, kar ga naredi idealnega za aplikacije, kjer je potrebna zaščita pred korozijo in poškodbami zaradi kemičnih snovi.

  • Okolju prijazen – Polietilen je reciklabilen material, ki omogoča zmanjšanje okoljskega odtisa vaših izdelkov, hkrati pa zagotavlja trajnostno rešitev za vaše potrebe.

NAROČI ZDAJ!

polietilen-7016-4

POLIETILEN TRAKOVI

KOLIKO ROLIC POTREBUJEM?

KALKULATOR_polietilen

1 rola = 20,4 m dolžina, 190 mm višina

Barve:

Širok izbor barv in sodoben dizajn nam omogoča prilagajanje trakov strankam z estetskimi in okoljskimi zahtevami. Kar v praksi pomeni poljubna izbira barv in vzorcev.

Zaključne sponke:

Funkcija pritrdilnih sponk je, da trakove trdno in trajno pritrdijo na ploščo . Močan oprijem sponk preprečuje, da bi trak zdrsnil ven pod vplivom močnega vetra ali mehanskih udarcev. Hkrati sta njihova oblika in barva prilagojena traku in zagotavljata estetski zaključek pokrova plošče. Različni tipi pritrdilnih sponk dajejo možnost prilagajanja na ustrezno debelino žice.

standardna-sponka

STANDARDNA SPONKA AP 785

Končni profil, ki se uporablja za ograjne plošče z žicami s prečnim prerezom od 4 do 6 mm. Primerna za vzorce Classic line, Smart mat in Technorattan.

omega-sponka

OMEGA SPONKA AP 888

Končni profil, ki se uporablja za ograjne plošče z žicami s prečnim prerezom od 3,5 do 5,5 mm. Primerna za vzorca Orange skin in Basic.

Montaža trakov:

Preprosta in hitra montaža na ograjne panele. Naši trakovi spremenijo pogled na vaš vrt, teraso ali balkon v bolj zaseben prostor, ki je tudi manj hrupen.

KAKO MONTIRATI TRAKOVE?

Horizontalna montaža ograjnih trakov je izjemno enostavna, zato jo lahko opravite sami brez pomoči strokovnjakov. Enostavna montaža, malo dela in časa je prednost te rešitve.

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5