Inovativne rešitve

za vaša garažna vrata

Renosystem – renovacija brez ovir

UniPro RenoSystem je namenjen stavbam, ki so namenjene za obnovo. Struktura vrat je izdelana iz vratnih okvirjev, ki so prilagojeni tako, da se vgradijo v odprtino brez preklade ali stranskega razmika.

Renosystem – možnosti montaže

RenoSystem je na voljo v treh različicah, ki so prilagojene različnim pogojem namestitve. Sistem je nastavljiv, kar je pri obnovi potrebno. Čista površina obnovljene odprtine se lahko uporablja v največjem obsegu, saj RenoSystem izkorišča torzijske vzmeti na koncu vodoravnih vodil. Čisti prehod sekcijskih garažnih vrat se lahko zmanjša na največ 150 mm v višino in 240 mm v širino.

Montaža za odprtino – panel vratnega krila je nameščen za odprtino

Slika prikazuje renosystem, montaža za odprtino
Slika prikazuje reno system

Montaža v odprtino – panel vratnega krila je nameščen v odprtino

Slika prikazuje renosystem
Slika prikazuje renosystem

Montaža v odprtino – panel vratnega krila je nameščen pred odprtino

Slika prikazuje Renosystem sistem
Slika prikazuje renosystem

KONSTRUKCIJA SEKCIJSKIH GARAŽNIH VRAT

Je sodobna in funkcionalna rešitev, ki omogoča vgradnjo sekcijskih garažnih vrat ne glede na nizko višino garaže. Konstrukcija vrat je izdelana iz pocinkanega jekla, odpornega proti koroziji. Konstrukcija deluje kot okvir, ki nadomešča manjkajoče elemente. 

Sekcijska garažna vrata

USKLADITEV STAVBE Z GARAŽNIMI VRATI

Ta rešitev omogoča, da se sprednji del stavbe uskladi z zasnovo krila garažnih vrat. 

Slika prikazuje sekcijska garažna vrata

UniPro NANO80

Zasnova garažnih vrat UniPro Nano80 je bila prilagojena stavbam, kjer nizka preklada preprečuje vgradnjo samodejnih garažnih vrat.

Zahvaljujoč svojemu posebnemu vodilu, so samodejna garažna vrata UniPro Nano80 lahko nameščena tudi tam, kjer je preklade samo 80 mm ali tam, kjer je zelo nizka višina stropa (najnižja možna višina je 1,75 m ali skupna višina do stropa 1,83 m).

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5

0