Segmenti in poštni nabiralnik 

POMEMBNE INFORMACIJE, KI JIH MORAMO VEDETI ZA NAKUP SEGMENTOV

  • Segmenti so na stebre pritrjeni s pomočjo montažnih dodatkov
  • Ograjne segmente lahko montiramo na osnovno ploščo, ki je na trdni podlagi ali v betonski temelj
  • Globina temeljev mora biti globlja od območja zmrzovanja tal
  • Na voljo široka izbira vzorcev
  • Poljubno lahko izberemo višino in širino segmentov
  • Stebri so iz jeklenih profilov

Kako pravilno izmeriti odprtino ?

Pravilna izmera odprtine je ključnega pomena pri naročilu vrat, zato moramo biti pri tem zelo natančni in previdni. Spodnja slika prikazuje pravilno izmero odprtine

  • S – širina segmenta (dimenzija naročanja)
  • So – širina me stebri 
  • H – višina segmenta (dimenzija naročanja)

MultiBox

Strokovnjaki podjetja Wisniowski so se odločili, da bodo spremenili tipičen izgled nabiralnika in tako se je rodil MultiBox: prvi funkcionalni steber, integriran s poštnim predalnikom, video interfonom, kodno tipkovnico ter LED osvetlitvijo.

MultiBox je zelo dobro zaščiten pred delovanjem vremenskih vplivov in ne potrebuje dodatnega vzdrževanja. V stebru lahko imamo več rež za poštni predal, kar predstavlja odlično rešitev pri večstanovanjskih objektih. Varnost predstavlja bistven pomen za vse ograje podjetja Wisniowski, zato je tudi MultiBox združljiv z mnogimi elektronskimi napravami, ki ga lahko še dodatno zavarujejo.

Korozijska zaščita

Garancija

Ograjni elementi so zaščiteni proti rji z vrhunskim antikorozijskim premazom, ki ga dosežemo z vročim cinkanjem in prašnim barvanjem. Takšen proces zaščite proti koroziji omogoča več deset let zaščite pred rjo.

Učinkovita zaščita

Pocinkanje je učinkovita ekonomska tehnika tako glede proizvodnje, kot tudi glede vzdrževanja. Prednosti so v tem, da pocinkane ograje še leta ne potrebujejo vzdrževanja površin in se tako izognemo visokim stroškom. Pocinkano jeklo se lahko reciklira tako, da ne škoduje okolju in ga ne obremeni.

Duplex sistem

Zagotavlja dvojno zaščito, v kombinaciji cinkanja in poliestrske prevleke v kateri koli barvi po RAL lestvici. S tem omogočimo, da ograje služijo bistveno dlje, prav tako pa bodo v vseh vremenskih razmerah videti privlačne.

Dokazano v vseh pogojih

Pocinkanje ograj Wisniowski poteka v skladu z evropsko normo: PN-EN ISO 1461, ki zagotavlja pravilno kakovost pocinkanih izdelkov. Pocinkana prevleka je odporna tako na visoke kakor tudi na nizke temperature ter na UV sevanje.

Ste pripravljeni na novi projekt?

 

Kontaktirajte nas sedaj!

Le še nekaj klikov vas loči do začetka nečesa novega.

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki: