Ponudba vhodnih vrat

$

podrsaj

Vhodna vrata NEXIO

Dodelan dizajn zagotavlja funkcionalnost in dober dizajn. Barva PVC okvirja se popolnoma ujema s površino jeklenega krila.

Vhodna vrata NOVA

NOVA so zunanja vrata iz aluminija in jekla, ki združujejo odlične tehnične parametre z velikimi možnostmi razporeditve. Kolekcija obsega 39 definiranih vzorcev, z možnostjo izdelave strukturiranih mat, dekorjev in lesnih furnirjev v bogatih RAL barvah.

Stranska kovinska vrata

Stranska kovinska vrata so univerzalna rešitev, ki odlično dopolnjuje dvižna ali krilna vrata.

Stranska aluminijasta vrata

Odlično se prilegajo k garažam kjer imamo osebni prehod, saj so lahko stranska aluminijasta vrata v enakem stilu kot garažna vrata.

Zunanja gladka kovinska vrata

Vsestranska in praktična vrata, odlična izbira za vsako zgradbo. Lahko izbirate med več kot 30 različnih barv in vzorcev.

Vhodna vrata DS

Univerzalna kovinska vrata so preprostega dizajna v kombinaciji s široko paleto uporabe in funkcionalnosti. So komplet z krilnimi in krilnimi garažnimi vrati – zahvaljujoč možnosti naročila v barvi in ​​vzorcu polnila teh vrat. 

Vhodna vrata DST

Enokrilna kovinska vrata DST so namenjena uporabi v zasebnih objektih in pomožnih prostorih. Naročite jih lahko v barvi in ​​vzorcu polnila, ki se ujemajo z dvižnimi in krilnimi vrati.

Creo

Vhodna vrata Creo spadajo v sam vrh, dodelano imajo vsako podrobnost, izgledajo elegantno in so izpopolnjene v vseh detajlih.

Deco

Deco vhodna vrata ponujajo široko izbiro vzorcev, ki slovijo po preprostosti in elegantnosti.

Plus Line

Zbirka vzorcev Plus Line ponuja standardna vhodna vrata.

Ste pripravljeni na novi projekt?

 

Kontaktirajte nas sedaj!

Le še nekaj klikov vas loči do začetka nečesa novega.