Ograjni sistemi

$

podrsaj

Prednosti, ki jih imajo naši ograjni sistemi

Od projekta do realizacije

Da bi si lažje predstavljali kako izgleda vaša ideja vam izdelamo vizualni načrt vaše ograje, skupaj z vsemi tehnični podatki (CAD-načrt).

Širok izbor vzorcev

V naši ponudbi vam ponujamo širok izbor vzorcev – od najnovejših modernih vzorcev pa vse do klasičnih 

Sistem Duplex

Ker se zavedamo, kako pomembno je, da naš ograjni sistem tudi po nekaj letih še vedno izgleda kot nov, smo razvili sistem DUPLEX (cinkanje + prašno barvanje), ki daje ograjnemu sistemu dodatno zaščitno pred korozijo, ker tako verjamemo v ta sistem vam nudimo tudi 10- letno garancijo

Ponudba ograjnih sistemov

Drsna dvoriščna vrata

Drsna vrata predstavljajo priljubljen ograjni sistem, ki omogoča zaprtje vaše posesti. Široka izbira vzorcev in barv vam bo pomagala pri izbiri vzorca, ki bo ustrezal vašemu posestvu.

Dvokrilna ograja in osebni prehod

Dvokrilna dvoriščna vrata so odlična rešitev tam, kjer nimamo prostora, da bi lahko imeli drsna vrata. Široka paleta vzorcev vam omogoča, da bodo vaša dvokrilna vrata skupaj z osebnim prehodom izgledala elegantno in estetsko.

Ograjni segmenti

Dvokrilna dvoriščna vrata so odlična rešitev tam, kjer nimamo prostora, da bi lahko imeli drsna vrata. Široka paleta vzorcev vam omogoča, da bodo vaša dvokrilna vrata skupaj z osebnim prehodom izgledala elegantno in estetsko.

Vzorci

Široka izbira vzorcev vam ponuja, da si prilagodite vaša drsna in dvokrilna vrata, osebni prehod ali ograjne segmente po vašem okusu.

Panelna ograja

Panelni trakovi so sestavljeni iz UV odpornega polipropilena, ki je odporen tudi na različne vremenske razmere. Predstavljajo nam odlično rešitev pred zatiranjem pogledov, ščitijo pred hrupom in vetrom ter dajejo odličen estetski videz. Na voljo široka paleta barv.

Poštni nabiralnik – Multibox

Priročen način prejemanja paketov. Edinstven funkcionalen ograjni steber, integriran s poštnim predalom, video domofonom ali kodnim stikalom. Izkoristite priložnosti e-trgovine, naročajte udobno z dostavo na dom in prejmite pakete na najbolj ugoden način.

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5