Ponudba garažnih vrat

$

podrsaj

⚡ PRIME  sekcijska vrata

Prime sekcijska vrata predstavljajo inovativen pristop k proizvodnji sekcijskih garažnih vrat, saj ponujajo bistveno več kot standardne rešitve. Posebnost garažnih vrat PRIME je v njihovem originalnem panelu INNOVO z debelino 60 mm, kar predstavlja odlično toplotno izolacijo. Moderni slog predstavlja prilagoditev sekcijskih vrat moderni gradnji, inovativni varnostni sistem pa omogoča zanesljivo varnost uporabnikom.

UniTherm sekcijska vrata

Sekcijska vrata UniTherm so oblikovana tako, da izpolnjujejo energetsko učinkovite gradnje. V celoti imajo korist od toploizolacijskih lastnosti plošč INNOVO debeline 60 mm in sistemov za tesnjenje vrat, s čimer odpravimo toplotne izgube na »najtanjših« točkah vratne zavese in tako povečamo varčevanje z energijo v stavbah. UniTherm garažna vrata izstopajo zaradi svojih strogih standardov glede odpornosti na penetracijo vetra in vode ter zračne prepustnosti.

UniPro sekcijska vrata

Sekcijska garažna vrata UniPro so sodobna vrata, ki so zasnovana in izdelana za zahtevne kupce. Odražajo rezultat natančne izdelave in skrbi za podrobnosti. Sekcijska garažna vrata UniPro se uporabljajo v novih kot tudi v prenovljenih objektih, kjer so včasih bila garažna vrata drugega tipa. Možne so različne oblike odprtin.

Dvokrilna vrata

Dvokrilna garažna vrata spadajo med najbolj ekonomične rešitve zapiranja garaže. Nizke cene in zanesljivo delovanje so zagotovljeni zaradi preprostih in preverjenih rešitev, ki jih ponujajo garažna vrata.

Rolo vrata

Vsa rolo garažna vrata so standardno opremljena s pogonom. 

Vratne lamele se navijajo na gred, ki se nahaja v šklati. S tem prihranimo prostor pod stropom saj ne potrebujemo vodil. 

 

Enokrilna dvižna vrata

Enokrilna dvižna garažna vrata spadajo med najbolj popularno rešitev za vašo garažo. Preprosta konstrukcija in preprost mehanizem zagotavljata dolgotrajno pravilno delovanje vaših vrat.

INOVATIVNE REŠITVE ZA GARAŽNA VRATA

Predstavljamo vam tehnične rešitve s katerimi izstopamo pred konkurenco. Oglejte si stran in mogoče tudi vi najdete rešitev za vaš problem.

Ste pripravljeni na novi projekt?

 

Kontaktirajte nas sedaj!

Le še nekaj klikov vas loči do začetka nečesa novega.