Ponudba garažnih vrat

$

podrsaj

Sekcijska garažna vrata

Sekcijska garažna vrata so sodobna in prilagodljiva rešitev za garaže. Sestavljena so iz več vodoravno povezanih panelov, ki se ob odpiranju premikajo po vodilih navzgor in se zapeljejo pod strop garaže. Ponujajo odlično toplotno izolacijo, varnost in estetski videz, ter so primerna za različne arhitekturne stile. Z različnimi možnostmi dizajna in barv se lahko popolnoma prilagodijo zunanjosti vaše hiše.

Dvokrilna vrata

Dvokrilna garažna vrata spadajo med najbolj ekonomične rešitve zapiranja garaže. Nizke cene in zanesljivo delovanje so zagotovljeni zaradi preprostih in preverjenih rešitev, ki jih ponujajo garažna vrata.

Rolo vrata

Vsa rolo garažna vrata so standardno opremljena s pogonom. 

Vratne lamele se navijajo na gred, ki se nahaja v šklati. S tem prihranimo prostor pod stropom saj ne potrebujemo vodil. 

 

Enokrilna dvižna vrata

Enokrilna dvižna garažna vrata spadajo med najbolj popularno rešitev za vašo garažo. Preprosta konstrukcija in preprost mehanizem zagotavljata dolgotrajno pravilno delovanje vaših vrat.

INOVATIVNE REŠITVE ZA GARAŽNA VRATA

Predstavljamo vam tehnične rešitve s katerimi izstopamo pred konkurenco. Oglejte si stran in mogoče tudi vi najdete rešitev za vaš problem.

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.