Ponudba industrijskih ograjnih sistemov

$

podrsaj

Prednosti, ki jih imajo naši ograjni sistemi

Od projekta do realizacije

Da bi si lažje predstavljali kako izgleda vaša ideja vam izdelamo vizualni načrt vaše ograje, skupaj z vsemi tehnični podatki (CAD-načrt).

Širok izbor vzorcev

V naši ponudbi vam ponujamo širok izbor vzorcev – od najnovejših modernih vzorcev pa vse do klasičnih.

Sistem Duplex

Ker se zavedamo, kako pomembno je, da naš ograjni sistem tudi po nekaj letih še vedno izgleda kot nov, smo razvili sistem DUPLEX (cinkanje + prašno barvanje), ki daje ograjnemu sistemu dodatno zaščitno pred korozijo, ker tako verjamemo v ta sistem vam nudimo tudi 10- letno garancijo.

Drsna vrata

Predstavljamo vam PI, Gardia in Modest industrijska dvoriščna vrata, s katerimi lahko zapremo tudi do 16 metrov odprtine. 

Dvokrilna vrata in osebni prehod

Dvokrilna dvoriščna vrata so odlična rešitev tam, kjer nimamo prostora, da bi lahko imeli drsna vrata. Široka paleta vzorcev vam omogoča, da bodo vaša dvokrilna vrata skupaj z osebnim prehodom izgledala elegantno in estetsko.

Zložljiva industrijska vrata

Zložljiva vrata imajo hitrost odpiranja in zapiranja do 1 m / s. Vrata so namenjena neprekinjenemu delovanju in so opremljena s trajno avtomatizacijo DAAB in napredno krmilno enoto EP 104. 

Industrijski segmenti

Na voljo je široka izbira industrijskih segmentov, ki združujejo stabilnost in robustnost, so enostavnih oblik in preprostega videza. 

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.