PRIME – sekcijska garažna vrata

Premierno predstavljamo sekcijska garažna vrata – Prime black edition

Podjetje Wisniowski se je dolga leta trudil združiti funkcionalnost in estetski videz garažnih vrat, kot najnovejši rezultat tega pristopa so nastala garažna vrata PRIME Black edition. So edinstvena garažna vrata, ki jih na trgu odlikuje črna notranja obloga vrat. Elegantna črna barva omogoča ustvarjanje garažnih vrat, o katerih ste le sanjali.

ODKRIJTE PERFEKCIJO

Garažna vrata PRIME predstavljajo novo generacijo sekcijskih garažnih vrat. Garažna vrata PRIME so inovativna ter izpopolnjena v vsaki podrobnosti.

Vrata delujejo z 20.000 cikli, kar pomeni skoraj 14 – letno nemoteno delovanje vrat, če te uporabljamo 4- krat na dan.

Bodite prvi, bodite prime

Sekcijska garažna vrata PRIME imajo vsak del vrat dodelan do potankosti, zato v notranjosti skrivajo varno zasnovo vrat. 

 Bodite prvi, bodite PRIME. Spoznajte prave prednosti unikatnih vrat PRIME! 

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


DODATNE INFORMACIJE

Ikona varnosti

Sekcijska garažna vrata PRIME odpravljajo vse varnostne stereotipe.

Sekcijska garažna vrata PRIME so celovit pristop k varnosti, saj je uporabljena tehnologija, ki ne skrbi le za zaščito temveč, tudi za preprečevanje nevarnosti. Številni napredni varnostni sistemi strukturnih delov in mehanizmov pomagajo zaščititi vse uporabnike in jim zagotoviti občutek varnosti.

Innovo

Za edinstvena sekcijska garažna vrata PRIME, ki so dodelana v vsako podrobnost, smo želeli doseči še najboljše možne izolacijske zmogljivosti, zato je nastal edinstven panel INNOVO. Njegova izolacijska debelina znaša 60 mm, kar pomeni odlično toplotno izolacijo.

 

Panel INNOVO je omogočil izdelavo popolnega vratnega krila, ki predstavlja inovativen tehnološki preboj.

Glavni argumenti učinkovite izolacije

U-indeks INNOVO plošče je 0,33 W/m2K, kar predstavlja toplotno izolacijsko zmogljivost celotnih vrat. Nov panel, dvojna zgornja in spodnja tesnila vratnega krila in pokrovi spojev so nam pomagali doseči odličen koeficient prenosa toplote.

Iščete pomoč pri izbiri sekcijskih vrat?

METRO pogon

Nova generacija pogona METRO

METRO je pogon nove generacije. Harmonična kombinacija moči, lepote in zanesljivosti, zasnovana v skladu z dosežki najnovejših tehnologij. Nastal je zahvaljujoč sodelovanju blagovnih znamk WIŚNIOWSKI in Somfy - vodilnega svetovnega proizvajalca avtomatizacije in inteligentnih krmilnih rešitev za gospodinjske aparate. METRO ima edinstvene tehnične parametre, zaprte v ohišju, oblikovanem v skladu s stilističnimi standardi znamke WIŚNIOWSKI

ENOSTAVNO PROGRAMIRANJE - LCD zaslon in možnost konfiguriranja številnih parametrov

AMPEROMETRIČNO ZAZNAVANJE OVIR - zaščita pred preobremenitvijo, ko spodnji rob krila pride v stik z oviro, zaustavi vratno krilo in ga nato premakne nazaj navzgor.

LETEŽ Z VERIGO OPREMLJEN S SISTEMOM ZVOČNE izolacije   - zagotavlja tiho in nemoteno delovanje, kar je izjemno pomembno predvsem v garažah, ki so neposredno povezane s stanovanjskim objektom in se nahajajo v bližini spalnice.

RTS RADIO WAY - Odlična rešitev, ki temelji na Somfyjevi inovativni tehnologiji, ki omogoča vgradnjo in razširitev pogonskega sistema brez poseganja v stensko strukturo. Zato je idealna rešitev ne le za novogradnje, temveč predvsem za modernizacijo ali prenovo. Intuitivno programiranje in uporaba zaslona vam omogoča prilagajanje delovnih parametrov in ustrezno konfiguracijo funkcij.

IMA VGRAJENO SIGNALNO LUČKO

MOŽNOST PRIKLJUČITVE FOTOCELIC - sistem zagotavlja optimalno zaščito, ko je med fotocelicami ovira.

MOŽNOST VGRADNJE MEHANSKE KLJUČAVNICE VOZIČKA - zaklene vrata v zaprtem položaju, preprečuje nepooblaščeno odpiranje garažnih vrat.

MOŽNOST PRIKLJUČITVE ZASILNE BATERIJE - omogoča odpiranje in zapiranje vrat v primeru izpada elektrike.

MOŽNOST PRIKLJUČITVE ALARMNE SIRENE

MOŽNOST PRIKLJUČITEV DODATNEGA ZUNANJEGA VIRA SVETLOBE.

pulsar daljinec

Daljinec Pulsar omogoča daljinsko upravljanje vrat in programiranje do 4 različnih naprav . Izdelan je iz zelo trpežnih materialov, kar se odraža v dolgoročni učinkovitosti naprave.

GARANCIJA - izkoristite podaljšano 5-letno garancijo za avtomatska garažna vrata s pogonom METRO

Garancija EXTENDED CARE je edinstvena priložnost na trgu za podaljšanje standardne garancije za avtomatska sekcijska vrata, tovarniško konfigurirana s pogonom METRO .
Podaljšana 5-letna garancija v okviru EXTENDED CARE je prelomna rešitev, ki zagotavlja še bolj udobno uporabo izdelkov WIŚNIOWSKI.

Slika prikazuje znak za 5 letno garancijo

Kako kupiti?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5