Od podjetja Vratko do Kvaliteta: Zgodba Inovacij in kakovostnih izdelkov

Slika prikazuje logo podjetja Vratko d.o.o.Slika prikazuje logo podjetja Kvaliteta d.o.o.

Kvaliteta d.o.o. je ugledno podjetje, s koreninami, ki segajo pred več kot 25 leti. Naša bogata zgodovina seže v čas, ko smo začeli kot podjetje ‘Vratko d.o.o.‘, ki je uspešno sodelovalo s priznanim podjetjem Hormann in ustvarjali vrhunske rešitve za naše stranke. Takrat smo sprejeli odločitev, da naredimo velik korak naprej in preoblikujemo celoten prodajni program.

Leta 2014 pa je prišlo do ključne prelomnice v našem poslovanju. Takrat smo se odločili za temeljito spremembo v našem prodajnem programu in dobavitelju. Prehod na novo fazo naše zgodbe je prinesel svež veter inovacij ter boljših rešitev za naše stranke.

Za našo novo pot smo izbrali uglednega dobavitelja Wisniowski. Ta odločitev nas je popeljala v svet, kjer smo lahko še bolj fokusirano zadovoljevali potrebe vsakega posameznega kupca. Wisniowski je znano ime v panogi, ki se ponaša z raznovrstnim programom in komunikacijsko naprednimi rešitvami.

Danes smo ponosni, da lahko našim strankam ponudimo široko paleto vrhunskih izdelkov, ki združujejo estetsko privlačnost, zanesljivost in inovativno tehnologijo.

Naša zgodba je zgodba o napredku, kakovosti in prizadevanju za najboljše rešitve za naše stranke.

garažna vrata icon

Garažna vrata

Vrtne lope, sekcijska, enokrilna dvižna, rolo, dvokrilna, industrijska in viseča drsna vrata.

Kvaliteta-logo-stack

Vsa garažna vrata in pripadajoče storitve ponuja in zagotavlja podjetje Kvaliteta d.o.o.

ograjni sistemi icon

Ograjni sistemi

Paneli, trakovi za panelno ograjo, ograjni segmenti, dvokrilna ograja, osebni prehod in multibox.

Kvaliteta-logo-stack

Ograjne sisteme in celostne rešitve za ograjevanje zagotavlja podjetje Kvaliteta d.o.o.

vrata icon

Vhodna vrata

Vhodna aluminijasta vrata, stranska kovinska ali aluminijasta vrata in gladka kovinska vrata.

Kvaliteta-logo-stack

Vhodna vrata in celovite rešitve za vaš dom zagotavlja podjetje Kvaliteta d.o.o.

servis icon

Servis

Izvajamo servisiranje motornih pogonov, vključno z vrati in zapornicami.

Vratko-logo-stack

Servis in vzdrževalna dela za celotno ponudbo izdelkov zagotavlja podjetje Vratko Servis d.o.o.

KAKO DO NAS?

Sedež našega podjetja, ki je na Dupleški cesti 10 v Mariboru, predstavlja srce naše dejavnosti. Ta osrednja lokacija je tudi dom našega razstavnega salona, ki omogoča našim strankam, da naše izdelke ogledate v živo.

Kvaliteta d.o.o.

Kvaliteta d.o.o.

social medias

Poslanstvo

Naše poslanstvo je, da vam prinesemo kakovost in zadovoljstvo v dom ter prostor s pomočjo vrhunskih izdelkov proizvajalca Wiśniowski, pa tudi drugih uglednih proizvajalcev. Naša ogromna prednost je, da so vsi naši izdelki tovarniško izdelani individualno za vsakega kupca, kar omogoča potrjevanje kakovosti s certifikati.

Naša vizija

Želimo postati vaša prva izbira za najboljše izdelke v panogi. Naš cilj je, da postanemo sinonim za kakovost, zanesljivost in profesionalnost, ker se zavedamo, da vaš dom zasluži le najboljše

Naše vrednote

  • Zaupanje: Gradimo zaupanje med svojimi strankami, partnerji in zaposlenimi.
  • Spoštovanje: Spoštujemo vsakega posameznika, ki vstopi v naš svet.
  • Svetovanje strankam: Večletna izkušnja nam omogoča, da vam nudimo strokovno svetovanje.
  • Prilagodljivost: Smo prilagodljivi in se trudimo uresničiti vaše želje.
  • Odgovornost do dela: Kakovost in odgovornost sta naši prednostni nalogi.
  • Timsko delo: Skupaj gradimo zaupanje v svoje podjetje.

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Kako skupaj z nami do končanega projekta?

1. Prisluhnemo

Ugotoviti vaše želje, nam predstavlja najpomembnejši temelj pri iskanju primerne ponudbe za vaša nova vrata. Stremeti k cenovno najbolj ugodni ponudbi na tržišču, pa nam vedno predstavlja izziv!

2. Svetujemo

Na osnovi široke palete našega prodajnega programa in 25 let izkušenj, vam svetujemo in argumentirano predstavimo vse dobre in seveda tudi potencialno slabe posledice vaše odločitve.

3. Vzdržujemo

Po montaži vrat ali ograje je za marsikaterega prodajalca zgodba zaključena. Zavedamo se, da je prihodnost našega dela odvisna predvsem od vašega zadovoljstva, zato vam nudimo vzdrževanje in svetovanje vedno, ko ga potrebujete.

Let izkušenj

Končanih projektov v 2022

Zgradimo nekaj skupaj?

??️

Kadar začenjamo nove projekte , stremimo k vključevanju in sodelovanju s stranko, kajti le tako lahko predstavimo prednosti in ponudbo, ki bi bila za stranko ustrezna.

Vrata po meri
Ne glede na material, obliko ali barvo imate zdaj možnost izbirati med najrazličnejšimi modeli vrat iz naše široke ponudbe garažnih vrat in ograj za industrijske ali privat potrebe.
Neverjetna natančnost

Pri načrtovanju nas odlikuje natančnost, ki je pogoj za brezhibno in kakovostno montažo. To se nam obrestuje pri brezpogojni garanciji na zadovoljstvo.

Brezmejne kombinacije
Z veliko mero estetike in brezpogojnim posluhom za vaše želje, lahko skupaj izbiramo med veliko kombinacijami naših vrat.
Električna avtomatizacija

Najsodobnejši pogonski sistemi samodejnega odpiranja in zapiranja vrat, zagotavljajo dolgotrajno in izredno zanesljivo delovanje v še tako spremenljivih vremenskih pogojih.

Vremenska odpornost
Svetujemo vam pri izbiri materialov, glede na lokacijo in namembnost vrat, glede na pogostost uporabe, da boste za najmanj denarja uporabljali vaša vrata doživljenjsko .
Pameten nakup!

Naša ponudba temelji na uporabnikom najbolj prijazni izbiri. Za najmanj denarja izbrati vrata, ki bodo hkrati zagotavljala kakovost in odlično uporabniško izkušnjo.

Sodelujemo s podjetjem

Wisniowski je podjetje iz Poljske, ki je na trgu že 30 let in je proizvajalec garažnih in vhodnih vrat ter ograj. Wisniowski garažna vrata so zadovoljila že več kot milijon različnih uporabnikov. Proizvodni prostori se nahajajo na 230.000m2, podjetje pa trenutno šteje 1.800 zaposlenih, direktor podjetja je Andrzej Wisniowski.

Pokličite za ponudbo:

041/643-831

Kako kupiti?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5