Garažni in dvoriščni Pogoni

Ponujamo vam garažne in dvoriščne pogone podjetja KingGates iz Italije.

KingGates je s svojimi produkti od leta 2006 prisoten v več kot 40 državah po vsem svetu.

Dynamos in Dynamos XL – pogon za drsna dvoriščna vrata do 1000 kg in do 2500 kg

Zaradi napredne tehnologije je motor Dynamos tih, visoko zmogljiv in varen. Odporen je na različne vremenske vplive. Močan ročaj za ročno odpiranje vrat, rezervne varovalke in odstranljiva pomnilniška kartica so le nekatere funkcije, ki jih ponuja Dynamos. 

Jet – pogon za dvokrilna dvoriščna vrata

Pogon za dvokrilna dvoriščna vrata Jet, lahko namestimo na dvokrilna vrata skupne teže 600 kg in velikosti vratnega krila 3 m. Odličen mehanizem zagotavlja največjo zanesljivost motorja, sistem vrtenja krogličnega ležaja pa odpravlja trenje in hrup. Vrhunski materiali, kot sta jeklo in bron zagotavljajo največjo zanesljivost tudi v ekstremnih pogojih.

 

Jet XL – pogon za dvokrilna dvoriščna vrata

Pogon za dvokrilna dvoriščna vrata Jet XL, lahko namestimo na dvokrilna vrata skupne teže 750 kg in velikosti vratnega krila 3 m. Je močan in zanesljiv. Njegova struktura, ki je iz aluminija, jekla in brona pa omogoča enostavno namestitev.

Modus – objemni pogon za dvokrilna dvoriščna vrata

Zahvaljujoč patentirani mehaniki lahko Modus namestimo na dvokrilna vrata skupne teže 500 kg in velikosti vratnega krila do 4,2 m.  Modus je neuničljiva avtomatizacija in se lahko uporablja pri kateri koli temperaturi. Posebnost tega pogona je, da se lahko vrata odpirajo nazven. 

MiniModus – objemni pogon za dvokrilna dvoriščna vrata

MiniModus pogon lahko namestimo na dvokrilna vrata skupne teže 250 kg in velikosti vratnega krila do 2 m. Širina motorja z zabojnikom je le 155 mm, kar omogoča namestitev tam kjer nimamo veliko prostora. MiniModus ima vgrajeno elektronsko krmilno enoto in predal za baterijo, ki zagotavlja delovanje tudi po več urnem izklopu. 

Rolls – garažni pogon

Rolls garažni pogon lahko namestimo na garažna ali dvižna vrata. Njegovo delovanje je tiho in zanesljivo. V primeru izpada električne energije lahko pogon izklopimo in vrata ročno odpremo. 

Elevo – garažni pogon

Elevo garažni pogon lahko namestimo na garažna ali dvižna vrata. Zahvaljujoč navoru motorja 620 N je Elevo idealna rešitev za odpiranje in zapiranje manjših garažnih vrat. Profesionalno vodilo iz jekla zagotavlja nemoteno gibanje vrat med fazami odpiranja in zapiranja. 

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.