UNITHERM – EKSTRA IZOLIRANA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Sekcijska garažna vrata podjetja Wisniowski so nova generacija, ki predstavljajo kakovosta vrata, katera temeljijo na edinstvenih tehničnih rešitvah

Trajnost

Sekcijska garažna vrata UniTherm ustrezajo strogim standardom glede odpornosti na penetracijo vetra in vode ter zračne prepustnosti. Ti parametri vplivajo na podaljšanje življenjske dobe vrat in pomagajo ohranjati vizualno privlačnost še vrsto let.

Vrata imajo 20.000 ciklov, kar pomeni skoraj 14 let neprekinjenega delovanja vrat, če jih uporabljamo 4 – krat na dan.

DODATKI 

Učinkovita toplotna izolacija

Sekcijska garažna vrata UniTherm so oblikovana tako, da izpolnjujejo zahteve za energetsko učinkovito gradnjo. Vrata UniTherm imajo v celoti korist od toploizolacijskih lastnosti panela INNOVO, debeline 60 mm in sistemov za tesnjenje vrat, s čimer se odpravijo toplotne izgube na “najtanjših” točkah vrat. Koeficient prenosa toplote panela Innovo znaša 0,33 W/m2K, kar predstavlja toplotno izolacijo celotnih vrat.

Funkcionalnost in varnost kot standard

Posamezni deli, ki so potrebni za brezhibno delovanje garažnih vrat so medsebojno odvisni in delujejo s posebnimi konstrukcijskimi deli.

FLEKSIBILEN POKROV PANELOV

DVOJNO TESNILO NA DNU VRAT

ZGORNJI OKVIR VRAT S TESNILOM

TESNILA PLOŠČATIH SPOJEV

STRANSKA TESNILA

VARNOSTNA ZAVORA

DVOJNI LEŽAJNI VALJI

METRO pogon

Nova generacija pogona METRO

METRO je pogon nove generacije. Harmonična kombinacija moči, lepote in zanesljivosti, zasnovana v skladu z dosežki najnovejših tehnologij. Nastal je zahvaljujoč sodelovanju blagovnih znamk WIŚNIOWSKI in Somfy - vodilnega svetovnega proizvajalca avtomatizacije in inteligentnih krmilnih rešitev za gospodinjske aparate. METRO ima edinstvene tehnične parametre, zaprte v ohišju, oblikovanem v skladu s stilističnimi standardi znamke WIŚNIOWSKI

ENOSTAVNO PROGRAMIRANJE - LCD zaslon in možnost konfiguriranja številnih parametrov

AMPEROMETRIČNO ZAZNAVANJE OVIR - zaščita pred preobremenitvijo, ko spodnji rob krila pride v stik z oviro, zaustavi vratno krilo in ga nato premakne nazaj navzgor.

LETEŽ Z VERIGO OPREMLJEN S SISTEMOM ZVOČNE izolacije   - zagotavlja tiho in nemoteno delovanje, kar je izjemno pomembno predvsem v garažah, ki so neposredno povezane s stanovanjskim objektom in se nahajajo v bližini spalnice.

RTS RADIO WAY - Odlična rešitev, ki temelji na Somfyjevi inovativni tehnologiji, ki omogoča vgradnjo in razširitev pogonskega sistema brez poseganja v stensko strukturo. Zato je idealna rešitev ne le za novogradnje, temveč predvsem za modernizacijo ali prenovo. Intuitivno programiranje in uporaba zaslona vam omogoča prilagajanje delovnih parametrov in ustrezno konfiguracijo funkcij.

IMA VGRAJENO SIGNALNO LUČKO

MOŽNOST PRIKLJUČITVE FOTOCELIC - sistem zagotavlja optimalno zaščito, ko je med fotocelicami ovira.

MOŽNOST VGRADNJE MEHANSKE KLJUČAVNICE VOZIČKA - zaklene vrata v zaprtem položaju, preprečuje nepooblaščeno odpiranje garažnih vrat.

MOŽNOST PRIKLJUČITVE ZASILNE BATERIJE - omogoča odpiranje in zapiranje vrat v primeru izpada elektrike.

MOŽNOST PRIKLJUČITVE ALARMNE SIRENE

MOŽNOST PRIKLJUČITEV DODATNEGA ZUNANJEGA VIRA SVETLOBE.

pulsar daljinec

Daljinec Pulsar omogoča daljinsko upravljanje vrat in programiranje do 4 različnih naprav . Izdelan je iz zelo trpežnih materialov, kar se odraža v dolgoročni učinkovitosti naprave.

GARANCIJA - izkoristite podaljšano 5-letno garancijo za avtomatska garažna vrata s pogonom METRO

Garancija EXTENDED CARE je edinstvena priložnost na trgu za podaljšanje standardne garancije za avtomatska sekcijska vrata, tovarniško konfigurirana s pogonom METRO .
Podaljšana 5-letna garancija v okviru EXTENDED CARE je prelomna rešitev, ki zagotavlja še bolj udobno uporabo izdelkov WIŚNIOWSKI.

Slika prikazuje znak za 5 letno garancijo

MOŽNE ČRTE V VRATIH 

Vzorec brez črt 

Vzorec visoka črta 

Vzorec brez črt z dekorativnimi motivi 

Barve in strukture panela

Široka paleta barv in tekstur omogoča, da si UniTherm sekcijska garažna vrata lahko oblikujete po vaših željah.

Glede na potrebe in ideje naših strank, po trajnem, estetskem in edinstvenem videz garažnih vrat vam ponujamo široko paleto barv, ki ustrezajo barvi vašim vhodnim vratom, fasadi, oknom in drugim elementom stavbe.

Home inclusive 2.0

NAJ TE NAVDIHNE NOVA VERZIJA BARVNE PALETE, IN TO KAR 16-KRAT!

Teksture

Ste pripravljeni na novi projekt?

 

Kontaktirajte nas sedaj!

Le še nekaj klikov vas loči do začetka nečesa novega.

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki: