LINIJA VZORCEV HOME INCLUSIVE 2.0

Popolna harmonija

Garažna vrata, okna, vrata, ograje

v enem DIZAJNU

Iščete trajne in lepe rešitve za svoj dom? Vam je mar za dobro oblikovanje in skladen videz vaše nepremičnine? Izkoristite kolekcijo Home Inclusive 2.0, ki vam omogoča, da ustvarite komplet vrat, oken, vrat in ograj podjetja WIŚNIOWSKI, ki je dosleden v smislu oblikovanja. Izbirajte med 16 plemenitimi barvami z edinstveno kovinsko 3D strukturo, izberite vzorce in detajle ter uresničite svoje sanje o popolnem domu.

Naj vas navdihne nova različica HomeInclusive v 16 edinstvenih barvah!

Barva igra pomembno vlogo v kolekciji Home Inclusive. Blagovna znamka WIŚNIOWSKI je ustvarila paleto 16 novih strukturnih barv s kovinskimi delci, ki ustvarijo kovinski 3D učinek in dodajo globino zaključku. To so specializirane barve v svileno mat odtenkih z nežno peščeno zrnato strukturo. Nova paleta vključuje drzne odtenke, ki kažejo, da lahko ustvarijo čudovit komplet in se popolnoma uskladijo s stavbo.

HIEARTH

HISTONE

HISTEEL

HIRUBY

HIEARTH

HISTONE

HISTEEL

HIRUBY

Popolna stilska kombinacija

Sodoben pristop k oblikovanju je prinesel popolno stilsko kombinacijo, ki je pridobila nove oblikovne in barvne možnosti. Izbirate lahko med posebej ustvarjenimi kompleti vrat, oken, vrat in ograj, pri čemer ste prepričani, da bodo poudarili edinstven značaj vaše nepremičnine.

Garažna vrata UniTherm / Vrata CREO 317 / Okno / Ograja Style AW.10.26 / barva HI COMFORT GREY

Garažna vrata UniTherm / Vrata CREO 300 / Okno / Ogrja Modern AW.10.114 / barva HI WARM STONE

Garažna vrata UniTherm / Vrata CREO 300 – Woodec Turner Oak Malt furnir / Okno / Ograja Modern AW.10.200 / barva HI ANTHRACITE

Garažna vrata UniTherm / Vrata CREO 402 / Okno / Ograja Classic AW.10.72 / barva HI BROWN STONE

Oglejte si vzorce v katalogu

Da bi si najboljše predstavljali kako vzorci izgledajo, vas vabimo k ogledu našega kataloga.