ROLO – INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA

Funkcionalna in varna

  1. Aluminijasta vodila so nameščena v notranjosti prostora vzdolž stranskih robov odprtine, s ščetkami in diapozitivi.
  2. Omogočeno odpiranje vrat v sili v primeru izpada električne energije. V takšnem primeru lahko vrata odpremo ročno ali z zasilno verigo, ki je nameščena na pogon vrat.
  3. Nosilci omogočajo razdaljo med profili pri zvijanju vratnih zaves, kar zagotavlja tiho delovanje vrat in znatno podaljša življensko dobo profilov.
  4. Zastekljen aluminijast profil zagotavlja dodatno svetlobo v prostoru. Zasteklitev je razporejena po celotnem profilu v skladu z videzom vrat. Prezračen profil iz perforirane kovinske pločevine zagotavlja dodatno prezračevanje prostora.
  5. Lahki aluminijasti profil AW100 napolnjen s poliuretansko peno brez CFC.
  6. Varnostni robni trak, je nameščen na spodnjem tesnilu. Njegova naloga je, da vrata ustavi, ko le – ta pridejo v stik z oviro in jih vrne v odprt položaj.

Rolo garažna vrata so edina vrata, kjer je pogonska enota vključena kot standard.

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


MOŽNI VZORCI 

BR – 100

BR – 100 s steklenimi profili

BR – 100 s prezračevalnim profilom

Zastekljen in prezračevalni profil

V primeru, da imamo temni prostor so vrata z zastekljenimi profili odlična rešitev. Z vrati, ki imajo zastekljen profil privarčujemo na električni energiji, poleg tega pa nam omogočajo pogled nazven ali navznoter ne, da bi pri tem morali odpirati vrata. Prav tako odlično poskrbijo za estetiko vrat. Prezračevalni profili, ki so nameščeni na enak način kot zasteklitev, zagotavljajo naravno prezračevanje, kar omogoča izmenjavo zraka v zaprtih prostorih.

Aluminijasta vrata

Aluminijasta vrata je mogoče prilagoditi katerim koli Rolo vratom, ki ustrezajo dizajnu in barvi. Na rolo vratih in stranskih aluminijastih vratih lahko imamo enak tip zasteklitve. 

MOŽNI NAČINI MONTAŽE:

Slika 1

Slika 2 

Slika 3

Zunanja namestitev 

Slika 1 in slika 2 prikazujeta zunanjo namestitev rolo garažnih vrat. Zunanja namestitev je dobra rešitev za stavbe, kjer v notranjosti ni prostora in namestitev od znotraj ni mogoča. Zunanja namestitev je možna pod pogojem, da je pogon zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Znotraj ohišja se nahaja pogonski mehanizem, ki je sestavljen iz aluminijaste konstrukcije in je pritrjen z jeklenimi nosilci. Ohišje je na voljo v barvi RAL 8019 in RAL 9010, lahko pa ga kot doplačilo prevlečemo tudi v kateri koli drugi barvi po RAL lestvici.

POMEMBNO !  – v primeru zunanje namestitve se v notranjosti prostora nahaja vir napajanja, nadzorna plošča in spiralni kabel oz. varnostni rob.

Notranja namestitev 

Slika 3 prikazuje notranjo namestitev rolo garažnih vrat. Notranja namestitev služi kot zaščita pogonske gredi. Vključuje aluminijast zgornji in spodnji pokrov v barvi RAL 8019 ali RAL 9010. Po izbiri kot doplačilo je lahko tudi v katerikoli drugi barvi po RAL lestvici. Pokrovi so nameščeni na nosilcih, ki so iz pocinkanega jekla.

Barve 

Dodatki

Kodno stikalo

Čitalnik kartice

LED opozorilna luč

Signalne luči

Zvočni signal

Ključavnica

Mikrovalovni senzor gibanja

Radijski sprejemnik

Daljinski upravljalnik 

Fotocelice

Varnostno stikalo

Stikalo s ključem

Stikalo na poteg ??? 

Pametna tehnologija

WSD: brezžični varnostni prenosni sistem

IP65 poseben nadzorni sistem (različica XL)

Kako kupiti?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5