Gardia – Drsna vrata

Drsna vrata Gardia so namenjena ograjevanju industrijskih in stanovanjskih objektov. Prav tako lahko s sistemom Gardia zagradimo tudi okolico šol, igrišč, parkov,…

Gardia drsna vrata so na voljo s pogonom ali brez. Če vrata nenehno odpiramo in zapiramo so drsna vrata Garida s pogonom odlična rešitev. Pogon se nahaja v stebru. Steber ščiti pogon pred vremenskimi vplivi in krajo, do njega pa lahko dostopajo samo pooblaščene osebe. 

Varnost

Drsna industrijska vrata Gardia imajo oznako CE, kar potrjuje njihovo skladnost s standardom PN-EN 13241-1 za industrijska vrata.

Korozijska zaščita

Vsi ograjni sistemi WIŚNIOWSKI imajo najboljšo protikorozijsko zaščito. So pocinkani in prašno barvani. Zaradi potopitve predhodno kemično očiščenih elementov v tekoči cink se na elementih zadrži plast cinka, ki ščiti ograjne elemente pred korozijo.

Drsna vrata Gardia

Na konstrukcijo vrat so pritrjeni mrežni paneli Vega 2D ali mrežni paneli Vega 2D Super

AVTOMATIKA

Industrijska drsna vrata se lahko namestijo na pogonsko enoto AWso2019 Pro ali BFT Ares ULTRA BT A1500. Vrata so na voljo s pogonsko enoto, ki nameščena v stebru na voljo pa je tudi zunanja pogonska enota, ki je nameščena na stojalu ob konstrukcijskem stebru.

Konstrukcijski steber avtomatskih vrat je opremljen s pogonsko enoto WIŚNIOWSKI AWSo2018 Pro. Glede na način delovanja in zahtevano raven varnosti so avtomatska vrata na voljo v različici Totmann (s ključem) ali samodejno (na daljavo). 

AWso2018 Pro pogonska enota

Pogonska enota BFT

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Barve 

Vrata so na voljo v naslednjih barvah: RAL 6005, RAL 7016, RAL 9005, mat ali samo vroče cinkana 

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5