MODEST – DVORIŠČNA DVOKRILNA VRATA

Sistemska rešitev za dom in industrijo

Dvokrilna vrata Modest in osebi prehod spadajo med najbolj sistemske rešitve, ki so namenjene za zaprtje industrijskih in stanovanjskih objektov. Vrata so pred vremenskimi vplivi zaščitena z vročim cinkanjem ali sistemom Duplex: vroče cinkanje + poliestrski premaz.

DIZAJNI

Okvir vrat je izdelan iz odsekov 40 x 40 mm. Na krilu vrat se nahajajo ključavnica in tečaji. Polnilo vrat predstavljajo mrežni paneli Vega B, z debelino žice 5 mm. Stebri so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve glede trdnosti celotne konstrukcije. 

Modest dvokrilna vrata, polnilo: Vega B mrežni paneli

Modest osebni prehod, polnilo: Vega B mrežni panel

POMEMBNE INFORMACIJE, KI JIH MORAMO VEDETI ZA NAKUP 

Slika prikazuje združljivost

TRAJNA KONSTRUKCIJA

Modest vrata so združljiva z Vega B mrežnimi paneli, ki so privarjeni v okvir vrat. Skupaj ustvarjajo harmoničen videz celotne ograje, ter zagotavljajo trdno in trpežno konstrukcijo.

UNIVERZALNA MONTAŽA

Sistem Modest slovi po preprosti strukturi, kar omogoča hitro in enostavno namestitev.

DOKAZANO POD VSEMI POGOJI

Postopek cinkanja podjetja WIŚNIOWSKI se sklada z evropskim standardom PN-EN ISO 1461, ki zagotavlja kakovost pocinkanih elementov. Pocinkani sloj je odporen tako na visoke in nizke temperature kakor tudi na UV sevanje. Zahvaljujoč tem lastnostim zagotavlja optimalno protikorozijsko zaščito kovinskih površin.

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


DIZAJN

Dvokrilna dvoriščna vrata in osebni prehod MODEST, polnilo: Vega B mrežni paneli

Dvokrilna dvoriščna vrata in osebni prehod MODEST, polnilo: Vega B mrežni panel. Za polnilo je možen tudi Vega B Light mrežni panel. 

Barve 

Vrata so na voljo vroče cinkana ali vroče cinkana in prevlečena s poliestrsko prevleko. Na voljo so v naslednjih barvah: RAL 6005 / MAT in RAL 7016 / MAT

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.

Ocenite nas!
5

0