MODEST – Drsna vrata

Drsna vrata Modest so namenjena ograjevanju industrijskih in stanovanjskih objektov. Odlična so tudi za zagrajevanje otroških igrišč, športnih igrišč,…

Vrata MODEST predstavljajo učinkovito in zanesljivo delovanje – vse kar si kupci želijo. Med drugim je posebnost ta, da se pogon nahaja v stebru, kar pomeni, da je zaščiten pred vremenskimi in mehanskimi vplivi ter krajo. Do pogona lahko dostopajo le pooblaščene osebe s ključem. V primeru izpada električne energije se lahko vrata odprejo ročno. Na voljo so vrata s pogonom ali brez.

Varnost

Drsna industrijska vrata Modest imajo oznako CE, kar potrjuje njihovo skladnost s standardom PN-EN 13241 – 1 za industrijska vrata.

 

Korozijska zaščita

Vsi ograjni sistemi WIŚNIOWSKI imajo najboljšo protikorozijsko zaščito. So pocinkani in prašno barvani. Zaradi potopitve predhodno kemično očiščenih elementov v tekoči cink se na elementih zadrži plast cinka, ki ščiti ograjne elemente pred korozijo.

Lastnosti

Na konstrukcijo vrat so pritrjeni mrežni paneli Vega B. 

AVTOMATIKA

Industrijska drsna vrata se lahko namestijo na pogonsko enoto AWso2019 Pro ali BFT Ares ULTRA BT A1500. Vrata so na voljo s pogonsko enoto, ki nameščena v stebru na voljo pa je tudi zunanja pogonska enota, ki je nameščena na stojalu ob konstrukcijskem stebru.

Konstrukcijski steber avtomatskih vrat je opremljen s pogonsko enoto WIŚNIOWSKI AWSo2018 Pro. Glede na način delovanja in zahtevano raven varnosti so avtomatska vrata na voljo v različici Totmann (s ključem) ali samodejno (na daljavo). 

AWso2018 Pro pogonska enota

Pogonska enota BFT

Barve 

Vrata so na voljo v naslednjih barvah: RAL 6005, RAL 7016, RAL 9005- mat ali samo vroče cinkana

Ste pripravljeni na novi projekt?

 

Kontaktirajte nas sedaj!

Le še nekaj klikov vas loči do začetka nečesa novega.