Prejšnji teden smo obiskali našega partnerja, podjetje Wiśniowski na Poljskem, da bi iz prve roke spoznali njihove najnovejše inovacije v svetu aluminijastih drsnih dvoriščnih vrat in ograjnih sistemov.

Razstavni salon Wisniowski - Home Inclusive

Spoznavanje novosti

Nedavni obisk pri našem dolgoletnem partnerju, podjetju Wiśniowski na Poljskem, je zaznamoval pomemben mejnik v našem sodelovanju. Kot podjetje Kvaliteta d.o.o., ki se nenehno trudi nadgrajevati svojo ponudbo in storitve, smo se odpravili na Poljsko z jasnim ciljem – podrobneje spoznati novi izdelek v našem asortimanu, in sicer aluminijasta drsna dvoriščna vrata in ostale ograjne sisteme, ki jih Wiśniowski uvaja na trg.

Tehnično razumevanje in ogled proizvodnje

Obisk je bil priložnost za poglobljeno tehnično razumevanje novih izdelkov, ki jih bomo vključili v našo ponudbo. Aluminijasta drsna dvoriščna vrata predstavljajo vrhunec sodobnega oblikovanja in funkcionalnosti, ki bo zagotovo pritegnil pozornost tudi najzahtevnejših kupcev. Njihova trpežnost, varnostni standardi in estetska dovršenost so le nekatere izmed značilnosti, ki jih izpostavljamo. Poleg tega smo imeli možnost spoznati tudi celovit nabor ograjnih sistemov, ki jih odlikuje enaka premišljenost dizajna in kakovost izdelave.

Izmenjava idej in krepitev partnerstva

Med obiskom smo si ogledali tudi proizvodne linije podjetja Wiśniowski, kar nam je omogočilo vpogled v napredne tehnološke procese in visoke standarde kakovosti, ki jih podjetje uporablja pri izdelavi svojih izdelkov. To srečanje je bilo še posebej pomembno, saj smo lahko neposredno videli zavezanost podjetja inovacijam in nenehnemu izboljševanju, kar je v popolni skladnosti z našimi vrednotami in cilji.

Skupna večerja in neformalno druženje

Poleg strokovnih pogovorov in ogledov smo si vzeli čas tudi za neformalno druženje. Skupna večerja je bilo odlična priložnost za krepitev medsebojnih odnosov in izmenjavo idej o prihodnjih projektih in sodelovanju. Razpravljali smo o skupnih ciljih in strategijah, ki bodo obema podjetjema omogočile nadaljnji razvoj in uspeh na trgu.

Zaključek in pogled v prihodnost

Naš obisk pri podjetju Wiśniowski je bil več kot le potrditev obstoječega partnerstva; bil je korak naprej v smeri skupne rasti in inovacij. Z novo pridobljenim znanjem in izdelki smo še bolj prepričani v svojo vizijo prinašanja najnovejših rešitev in izdelkov na slovenski trg. Z veseljem pričakujemo, da bomo svojim strankam ponudili te nove izdelke, ki ne prinašajo le estetske vrednosti, ampak tudi praktičnost in varnost, ki sta v današnjem času izjemno pomembni.

V pričakovanju prihodnosti se veselimo nadaljnje rasti in uspešnega partnerstva s podjetjem Wiśniowski. Skupaj bomo raziskovali nove priložnosti, ki bodo našim strankam prinesle izboljšano kakovost in udobje življenja.

Rastavni salon podjetja Wisniowski

ČLANKI

Imaš vprašanje ali želiš ponudbo?

Kontakni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Vaši kontaktni podatki:


Pripelji soseda, oba zmagata!