Ste že kdaj pomislili, kako bi bilo super, če bi vaš balkon bil malo bolj zaseben in hkrati izgledal super? No, prav to smo nedavno naredili za enega od naših super strank. Zmontirali smo mu balkonsko zastirko RD01 v svetlo rjavi barvi, in moramo reči – rezultat je fantastičen!

Zakaj zastirka RD01?

Svetlo rjava, toplo se poda k barvi fasade, hkrati pa doda tisti chic pridih, ki ga vsak balkon potrebuje. RD01 ni samo lepa, ampak je tudi super praktična. Visoka je 100 cm, kar je ravno prav, da vas skrije pred radovednimi pogledi in zaščiti pred vetrom.

Montaža? Mačji kašelj!

Naša ekipa je vse postavila hitro in brez zapletov. Stranka je bila navdušena nad tem, kako enostavno je vse skupaj steklo. Zares, montaža je tako preprosta, da bi si zastirko lahko montirali tudi sami, če bi želeli! Naša stranka že uživa v novem, izboljšanem prostoru na prostem.

Zakaj izbrati nas?

  • Personalizirano svetovanje: Vsakemu kupcu se posvetimo individualno, svetujemo in pomagamo izbrati najboljšo rešitev za njihove potrebe.
  • Profesionalna montaža: Naši strokovnjaki zagotavljajo hitro in zanesljivo montažo, ki minimizira vsakršne nevšečnosti za kupca.
  • Zadovoljstvo strank: Zavezani smo k zagotavljanju odlične strankine izkušnje, kar potrjujejo tudi številne pozitivne povratne informacije.

Če razmišljate, da bi tudi vi nekaj takšnega dodali svojemu balkonu, ne odlašajte. Oglejte si našo ponudbo na ugodnavrata.eu in najdite popolno zastirko za svoj prostor. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, smo tu za vas!

Pridite pogledat, kaj vse imamo!

trakovi_web_kvaliteta

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.