Z velikim zadovoljstvom obveščamo o uspešno zaključeni montaži drsnega pogona KINGGATES DYNAMOS XL 1800kg. Naša ekipa je zanesljivo in učinkovito izvedla montažo, zagotavljajoč natančno in tiho delovanje za optimalno uporabniško izkušnjo.

Lastnosti:

Nosilnost: Do 1800 kg, kar zagotavlja moč in zanesljivost za težka vrata.
Komplet: Vključuje set luči, fotocelice, sprejemnik in dva oddajnika, kar omogoča celovito avtomatizacijo in varnost.
Konstrukcija: Podnožje in mehanski deli so izdelani iz trdnih materialov, ki se vrtijo na velikih krogličnih ležajih v lito aluminijastem ohišju. Notranje ozobjenje z evolucijskimi zobmi zagotavlja tiho gibanje in visoko zmogljivost brez obrabe.
Odpornost: Robustna izdelava z ABS plastičnimi deli in anti-UVA obdelavo ter čistim poliestrskim barvanjem omogoča Dynamos XL pogonu, da vzdrži vsakršne vremenske razmere.

Ta montaža predstavlja del naše zavezanosti k zagotavljanju vrhunskih rešitev in storitev našim strankam. Z uporabo napredne tehnologije in kakovostnih materialov zagotavljamo, da so naši izdelki ne le funkcionalni, ampak tudi estetsko dovršeni in dolgotrajni.

Za več informacij o naših izdelkih in montažnih storitvah obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali izbrati pravo rešitev za vaše potrebe.

trakovi_web_kvaliteta

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.