Z veseljem sporočamo, da smo za našo cenjeno stranko uspešno montirali enokrilna dvižna vrata Novum, ki združujejo estetsko dovršenost in funkcionalnost. Naša ekipa je zagotovila strokovno montažo vrat!

Lastnosti:

  • Dimenzije: 2380 x 1990 mm
  • Barva: RAL 9016 – bela
  • Material: Izdelano iz visokokakovostne pocinkane trapezne pločevine T10 ali preluknjane pločevine, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.
  • Konstrukcija Krila: Krilo vrat je opremljeno z vertikalnim, horizontalnim ali poševnim polnilom, ki je estetsko prilagodljivo in funkcionalno. Profili krila so bili pritrjeni s posebnimi dodatki za zagotavljanje trdnosti in varnosti.
  • Okvir: Okvirji vrat so med seboj pritrjeni z vijaki, kar zagotavlja dodatno stabilnost in varnost.
  • Vodila in Vzmetenje: Vključena prečna letev za spoj horizontalnih vodil s stranskimi zagotavlja gladko delovanje vrat, medtem ko je sistem vzmeti z zaščitenimi vzmetmi oblikovan za lažje in varnejše delovanje vrat.

Ta montaža poudarja našo zavezanost k zagotavljanju kakovosti in zadovoljstva strank. Naša ekipa strokovnjakov je zagotovila, da so vrata montirana natančno in v skladu z najvišjimi standardi.

Za dodatne informacije o naših produktih in storitvah obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte. Veselimo se priložnosti, da vam služimo s še več kakovostnimi rešitvami.

trakovi_web_kvaliteta

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.