Kakovostna ograja je pomembna za varnost in videz vašega doma ali poslovnega prostora. Z zadovoljstvom delimo novice o uspešni montaži ograjnih panelov, stebrov in trakov za našo cenjeno stranko.

Ponujamo celovite montažne storitve

Naša ekipa ni zgolj ustvarila vrhunskega izdelka, temveč je zagotovila tudi profesionalno izvedbo gradbenih del, ki vključujejo:

  • Izstemanje in odstranjevanje betonskih temeljev.
  • Natančno betoniranje novih točkovnih temeljev.
  • Odstranitev starih panelov in montaža novih OMEGA ograjnih stebrov.
  • Ponovna namestitev panelov in trakov, ki skladno dopolnjujejo celoten sistem.

Z izborom OMEGA ograjnih stebrov in naših montažnih storitev boste pridobili ne le visokokakovostni ograjni sistem, temveč tudi estetsko privlačno rešitev, ki bo vaš prostor povzdignila na višji nivo. Naši izdelki in storitve so zasnovani tako, da zadovoljijo vaše potrebe po varnosti, hkrati pa doprinesejo k lepšemu in bolj urejenemu okolju.

Za dodatne informacije in osebno svetovanje obiščite spletno stran ali nas kontaktirajte. V podjetju Kvaliteta d.o.o. smo zavezani k odličnosti in strastni do ustvarjanja rešitev, ki vaš prostor ne samo zaščitijo, ampak ga tudi estetsko obogatijo.

trakovi_web_kvaliteta

Kako do informacij?

Ali želite izvedeti več o naših izdelkih ali povprašati o njihovih cenah?

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na naslovu Dupleška cesta 10, Maribor. Kontaktirate nas lahko na email info@kvaliteta.si ali telefonsko številko 041 643 831.

Spremljajte nas in bodite na tekočem.