Razmišljate o prenovi garaže? Odkrijte napredna vrata in pogone od Kvaliteta d.o.o. za varnost in estetiko v vašem domu. Ne zamudite te priložnosti!

Podjetje Kvaliteta d.o.o. vam prinaša revolucionarno rešitev z UniPro RenoSystem sekcijskimi garažnimi vrati in naprednim Moto pogonom. Odkrijte varnost, funkcionalnost in estetiko, vse v enem paketu, prilagojenem za vašo lokacijo v Mariboru. Ne zamudite priložnosti za popolno preobrazbo vaše garaže!

Glavne značilnosti vrat in pogonov

  1. UniPro RenoSystem sekcijska garažna vrata: Ta vrata so prilagojena za vgradnjo v odprtine brez preklade in stranske špalete. Konstrukcija vključuje okvirje iste barve kot vratno krilo, kar zagotavlja odličen videz.
  2. Moto pogon: Je nova generacija pogonskih enot, ki zagotavlja zanesljivo delovanje s funkcijami, kot so preprosto programiranje, zaznavanje ovir, radijski prenos RTS in integrirana LED signalna lučka.
  3. Odpiranje v sili: Omogoča ročno odpiranje vrat od zunaj v primeru izpada elektrike.

Zakaj izbrati UniPro garažna vrata?

Če iščete vrata in pogone, ki združujejo varnost, zanesljivost in estetiko, ste na pravem mestu.

Ta garažna vrata so opremljena z naprednimi varnostnimi funkcijami, vključno s sistemi za zaznavanje ovir, ki vam zagotavljajo mirno spanje.
Estetika ni zanemarjena. Vrata so oblikovana tako, da se popolnoma ujemajo z okolico, z možnostjo prilagoditve barve in materiala. Tako ne bodo le funkcionalna, ampak tudi vizualno privlačna.
Prilagodljivost je še ena prednost. Na voljo so različne možnosti za odpiranje in montažo, kar vam omogoča, da najdete idealno rešitev za vaše potrebe.

Če torej razmišljate o prenovi ali izboljšavi vaše garaže, je to odlična priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Naslovna stran za web_1