2D panelna ograja predstavlja preprosto in estetsko rešitev meje z enostavno montažo!

2D-panelna-ograja
2D-panelna-ograja2
2D-panelna-ograja3
2D-panelna-ograja1

Panelna ograja je vrsta ograje sestavljena iz posameznih panelov, ki so  narejeni iz kovinskih materialov. Gre za preprosto in učinkovito rešitev za oblikovanje meje okoli parcele, vrta ali dvorišča. “2D” v tem kontekstu označuje, da gre za ograjo v ravnini, brez izrazitih tridimenzionalnih elementov.

Prednosti panelnih ograj vključujejo enostavno montažo, različne možnosti oblikovanja, relativno nizke stroške in vzdrževanje ter razmeroma hitro postavitev. Paneli so običajno enakih dimenzij, kar olajša njihovo postavitev in prilagajanje ter omogoča dosleden videz celotne ograje.

Panelne ograje so na voljo v različnih stilih in vzorcih, zato lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu okusu in potrebam. Pomembno je tudi upoštevati funkcionalnost ograje (npr. varnost, zasebnost) in okoljske dejavnike, kot so vreme in podnebne razmere.

Raziščite možnosti in lastnosti panelne ograje

Da bi le najbolje izbrali to, kar potrebujete, vam ponujamo naslednje tipe panelne ograje.

Panelna ograja | Tip 2D

(Dvodimenzionalna) ograje s horizontalnimi ojačitvami v obliki črke “V”. Ta tip predstavlja cenovno in zanesljivo rešitev. Prednost te izbire je preprosta montaža in majno vzdrževanje.

Panelna ograja | Tip 3D

(Tridimenzionalne) ograje – izdelava tega tipa panelne ograje je z varjenimi mrežnimi paneli z dvojnimi horizontalnimi žicami. Takšna izvedba zagotavlja visoko vzdržljivost panelne ograje. 

paneli in trakovi