Panelna ograja je popolnoma prilagojena željam stanke, zagotavlja zasebnost in izboljšuje celoten izgled vrta. Trakovi pa so dodali poseben čar.

Panelna ograja, trakovi in osebni prehod2
Panelna ograja, trakovi in osebni prehod3
Panelna ograja, trakovi in osebni prehod1
Panelna ograja, trakovi in osebni prehod6
Panelna ograja, trakovi in osebni prehod5
Panelna ograja, trakovi in osebni prehod4

Raziščite možnosti in lastnosti panelne ograje

Da bi le najbolje izbrali to, kar potrebujete, vam ponujamo naslednje tipe panelne ograje.

Panelna ograja | Tip 2D

(Dvodimenzionalna) ograje s horizontalnimi ojačitvami v obliki črke “V”. Ta tip predstavlja cenovno in zanesljivo rešitev. Prednost te izbire je preprosta montaža in majno vzdrževanje.

Panelna ograja | Tip 3D

(Tridimenzionalne) ograje – izdelava tega tipa panelne ograje je z varjenimi mrežnimi paneli z dvojnimi horizontalnimi žicami. Takšna izvedba zagotavlja visoko vzdržljivost panelne ograje. 

Zakaj izbrati trakove?

  • IZ POLIPROPILENA
  • BREZ VZDRŽEVANJA
  • ODPORNI SO NA UV SEVANJA
  • OBSTOJNOST BARVE
  • ODPOREN PROTI ZMRZALI
  • ENOSTAVNA IN HITRA MONTAŽA

Povežite se z naravo in ustvarite popolno okolje za vaš dom s našimi vrhunskimi izdelki. Panelna ograja bo poskrbela za zasebnost, estetski izgled in varnost vašega vrta. Na voljo imamo širok izbor materialov in vzorcev, da boste lahko ustvarili ograjo po vaši meri. 

Naše inovativne trakove lahko uporabite za zasenčenje ter dekoracijo, hkrati pa bodo ustvarili prijetno vzdušje na vašem vrtu. Naj vam nudijo zasebnost in očarljiv ambient za sprostitev po napornem dnevu. 

Osebni prehod je ključen del vsakega vrtnega projekta, saj zagotavlja enostaven in varen dostop. Naši prehodi so izdelani z mislijo na vašo varnost in udobje, da boste lahko brezskrbno uživali v vašem zelenem kotičku. 

Obiščite našo spletno stran in si oglejte bogato ponudbo panelnih ograj, trakov in osebnih prehodov. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri in vam svetovala glede najboljših rešitev za vaš vrt.

paneli in trakovi
0