Na lokaciji Nova Cerkev smo montirali stranska vhodna vrata blagovne znamke Wisniowski!

Slika prikazuje drsna dvoriščna vrata Premium

Vrata so izdelana v dimenzijah 1120 x 2030 mm, kar je dovolj prostora za vstop osebe in/ali prenosa predmetov. Lamela na vratih je izdelana iz kakovostnega silklain vzorca, ki zagotavlja trajnost in odpornost na različne vremenske pogoje.

Barva vrat je siva, natančneje RAL 7016, kar daje eleganten in sodoben izgled vrat. Vzorec na vratih je tipa W, kar pomeni, da ima visoko črto kot pri sekcijskih vratih. Ta poseben vzorec daje vratom ne le lep videz, ampak tudi povečuje njihovo trdnost in stabilnost.

Montirana stranska vhodna vrata se odpirajo na desno stran noter. Odpiranje na desno stran omogoča lažji in bolj udoben dostop do prostora, še posebej v primerih, ko imajo uporabniki prostor na desni strani vrat.

Vse te značilnosti skupaj dajejo vhodnim vratom odlične lastnosti in jih naredijo primerna za različne namene in situacije.

Wisniowski je priznan poljski proizvajalec kakovostnih kovinskih izdelkov za gradbeništvo, industrijo in dom. Njihov nabor izdelkov vključuje kovinska vrata, ograje, nadstreške, garažna in industrijska vrata. Wisniowski je mednarodno podjetje z več kot 30-letno tradicijo in prisotnostjo v več kot 70 državah po vsem svetu.