Poškodovano panelno ograjo zaradi neurja z veseljem zamenjamo za vas, da boste ponovno uživali v varnosti, zasebnosti in estetskem videzu vašega prostora.

Kvaliteta d.o.o. vam pomaga ob nevihtnem neurju, ki je povzročilo poškodbe vaše panelne ograje.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov bo poskrbela za učinkovito in strokovno zamenjavo poškodovanih panelov. Zavedamo se, da je vaša ograja pomemben del vaše lastnine, ki zagotavlja varnost, zasebnost in estetski videz. Z našo skrbno izbrano kakovostno ponudbo panelov ter izkušenimi rokami bomo poskrbeli, da bo vaša ograja ponovno v odličnem stanju, varna in privlačna. Z veseljem vam bomo pomagali obnoviti vašo zunanjo podobo in vam omogočili brezskrbno uživanje v vašem prostoru.

Raziščite možnosti in lastnosti panelne ograje

Da bi le najbolje izbrali to, kar potrebujete, vam ponujamo naslednje tipe panelne ograje.

Panelna ograja | Tip 2D

(Dvodimenzionalna) ograje s horizontalnimi ojačitvami v obliki črke “V”. Ta tip predstavlja cenovno in zanesljivo rešitev. Prednost te izbire je preprosta montaža in majno vzdrževanje.

Panelna ograja | Tip 3D

(Tridimenzionalne) ograje – izdelava tega tipa panelne ograje je z varjenimi mrežnimi paneli z dvojnimi horizontalnimi žicami. Takšna izvedba zagotavlja visoko vzdržljivost panelne ograje. 

paneli in trakovi