Z veseljem sporočamo, da je naročilo iz Wiśniowskega prispelo na naslov podjetja Kvalitete d.o.o. ter da bo kmalu montirano pri naših strankah.

Podjetje Kvalitete d.o.o., največji distributer izdelkov Wisniowski v Sloveniji, je v zadnjem desetletju vzpostavilo trdno partnerstvo z blagovno znamko Wisniowski.

To sodelovanje je temeljilo na skupni viziji kakovosti in inovativnosti, s poudarkom na zagotavljanju kakovostnih rešitev v segmentih garažnih vrat, vhodnih vrat, oken, ograj in dvoriščnih vrat. Skozi leta smo skupaj realizirali številne projekte, ki so izpolnili pričakovanja strank in se uveljavili na trgu. Naše sodelovanje z Wisniowskim je pomemben del naše zgodbe in nas spodbuja k nadaljnjemu razvoju in inovacijam.

V ospredju poslanstva podjetja Kvalitete d.o.o. je zagotavljanje izdelkov in storitev najvišjega kalibra, ki izpolnjujejo in presegajo industrijske standarde kakovosti in inovativnosti. Vsi naši izdelki so opremljeni s CE certifikati in zagotovljenimi garancijami. Naša vizija vključuje trajnostno rast, gradnjo dolgoročnih odnosov z našimi strankami, zaposlenimi in partnerji ter aktivno vlogo v družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju.

Stranke lahko raziskujejo našo ponudbo izdelkov na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Poleg tega imamo tudi sodobno spletno stran, kjer lahko stranke oddajo povpraševanje za celotno paleto naših izdelkov.

wisniowski-logo_1

WISNIOWSKI je vodilna blagovna znamka, ki s popolno predanostjo kakovosti in detajlom ponuja celovite rešitve za garažna vrata, okna in ograje, presegajoč vizije in pričakovanja tistih, ki iščejo popolnost v vsakem kotičku svojega doma.

0